DOSTAVLJAMO OSEBNO TUDI OB SOBOTAH, NEDELJAH IN PRAZNIKIH V PORODNIŠNICE

080 12 91

Dobrodošli na spletni strani Telegram Medo

Smo podjetje Telegram medo, ki delamo s srcem in smo z vami že od leta 2010.

V tem letu smo postali edino in prvo družinsko podjetje, ki je dalo pečat in tradicijo telegramom.

Telegram medo ni le beseda in ni samo spletna trgovina, je mnogo več. So čustva, so sporočilca in darilca, ki se vtisnejo v spomin za vedno. Že v tako najsrečnejšem dogodku, kot je rojstvo telegram pričara še večje veselje, presenečenje in spomine.

Skozi vsa leta smo skupaj z vašo pomočjo nadgradili ponudbo in poskrbeli, da lahko vsak najde nekaj zase. Podarite nekaj posebnega, nekaj lepega in uporabnega, nekaj dano z ljubeznijo, nežnostjo in sladkostjo.

Voščilnice, ročno izdelane in tudi pojoče, uporabna darilca, igračke, pojoče igračke, paketki, pozornosti za mamice, tudi očete in personalizacija, ki pričara res nepozaben in oseben spomin. Mi verjamemo, da vsako darilo pričara in napiše svojo zgodbo. In od tod izhaja tudi naše ime Medo, saj vemo, da je bil vsak vsaj enkrat obdarovan z medvedkom.

Vse se je začelo z rojstvom prvorojenke, kasneje še drugorojenca. Skupaj smo ustvarjali čarobnost te zgodbe, ki še danes navdihuje nas, vas in novopečene starše, ter njihove srčke. Prehitro čas beži in naši navihančki so vedno večji in prav zato so spomini tisti, ki ostanejo in štejejo.

Vsak dan, vsako naročilo, vsaka dostava je za nas pravi užitek že mnogo let, to vemo in se zavedamo tega privilegija. Delamo z istim navdihom kot prvi dan, smo tudi edini, ki vas ne razočaramo in dostavljamo tudi ob vikendih, ter praznikih, saj otroci ne zbirajo dneva, kdaj se bodo rodili.

Z ljubeznijo Telegram Medo vedno in povsod