Piškotki

Zasebnost in piškotki na strani telegram medo

Piškotki / Telegram Medo

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.   Upravitelj spletne strani Telegram Medo, Maja Najzer s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.   Za potrebe poslovanja Telegram Medo zbira naslednje uporabnikove podatke:
  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte,
  • kontaktno telefonsko številko,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Telegram Medo.
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice (naročila). Na vaš računalnik lahko Telegram Medo med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Telegram Medo shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj spletne strani Telegram Medo lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Telegram Medo podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavnavljalcem bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Izjemno razkritje

Podatki, ki jih Telegram Medo zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov telegrama medo.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran Telegram Medo

Ime piškotka Namen piškotka Čas piškotka
     
Facebook - locale Za povečanje sodelovanja naših uporabnikov preko družbenih omrežij Ne poteče
Google Analytics - utma Omogoča statistiko ogledov strani 2 leti
Google Analytics - ga Statistika ogledov strani in razlikovanje med obiskovalci spletne strani 2 leti
Google Analytics - gat Statistika ogledov strani in analiza učinkovitejšega sledenja povezavam na naši spletni strani 10 minut
Google Analytics - gali Statistika ogledov strani in navigacija po spletni strani Telegram Medo 10 minut
Telegram Medo - telegrammedo_piskotek Sprejetje piškotkov na strani Telegram Medo 30 dni
Telegram Medo - PHPSESSID Naključna seja, ki se določi vsakemu uporabniku ob vstopu strani. Seja ne beleži nič, njena funkcija je samo unikatno identitiranje obiskovalca do zaprtja brskalnika